17 Ekim 2015 Cumartesi

Tabia Kantaron Yağı (Hypericum Perfaratum/Centaury Oil)

Geçtiğimiz günlerde facebook Tabia sayfasından Kantaron yağı (Hypericum Perfaratum/Centaury Oil) hediye geldi. Firmaya çok teşekkür ederim. Çok çeşitli mükemmel ürünleri var.

Olgun cilt için koruyucu ve besleyici bir yağ. 25 cc lik cam bir şişede.

Ürün Bilgisi şöyle; Tabia Kantaron Yağı hem sarı kantaron bitkisinin, hem de içerisinde çözündüğü tohum veya çekirdek yağının cilt üzerindeki etkilerini birlikte taşımaktadır. Kantaron Yağı özellikle yanık, yara, ezik, cilt lekeleri, kızarıklıklar, güneş yanıkları, akne, ciltteki ameliyat izleri vb. bir çok cilt sorunun giderilmesinde yardımcı olmaktadır. Kantaron yağının kozmetik olarak hücre yenileyici özelliği bulunmaktadır. Cildin canlı ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.Kullanımı:İstenen sıklıkta ve ihtiyaç duyulan bölgeye uygulayınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder